Om 4 Fire

En virksomhed med en klar Mission

ØNSKET OM AT REDDE LIV

Er fundamentet for 4Fire International ApS.

Bag virksomheden står to brandmænd, Lars Bo Nissen og Jacob Pedersen som sammen har mere end 25 års erfaring med brandbekæmpelse & brandforebyggelse.

Viden og kompetence er fundamentet for 4Fire International ApS.

I 2013 indtrådte Jan Nørskov som investor og forretningsudvikler i virksomheden og varetager den kommercielle side af 4Fire International.

Efter en lang udviklingsproces, hvor simpel anvendelse, pålidelighed og kvalitet var nøgleordene kom produktet 112 BRANDSLUKKER til verden, en universal brandslukker, som er så enkelt i anvendelse at enhver kan bruge den og ikke efterlader væsentlige følgeskader som eksempelvis pulverslukkere.

Erfaringer på indsatsområdet siger at en betydelig del af de brande, brandvæsenet rykker ud til med en hurtig og effektiv indsats kunne være stoppet, længe før ilden udviklede sig. Den forkerte indsats kan have katastrofale følger, eksempelvis ved brand i fedtstoffer/friture.

Når ilden opstår, kan det skabe panik, derfor kræver det at indsatsen er hurtig og let at gå til uanset alder og at skadesramte dermed er tryg ved indsatsen.

Kvalitet er altafgørende
Når den lille brand opstår drejer det sig om sekunder…

Derfor er kvalitet og pålidelighed et spørgsmål om liv og død.

Vore samarbejdspartnere er udelukkende kvalitetsproducenter med produktion i DANMARK og Nord Europa.

Vi prioriter kvalitet og anvendelse over pris.

4 Fire International ApS | Sadelmagervej 27, 7100 Vejle  | Tlf.: +45 20445168 | info@4fire-int.com